Rapide si delicioase.
Taiem pulpa de porc in felii mai subtiri, eu am lasat si un pic de grasime, apoi le batem bine pe ambele parti.
Intr-o farfurie punem ouale ( 2 la inceput, a mai fost nevoie de 1 ou si l-am adaugat spre final, sa se ajunga pentru toate cele 8 snitele ), mustarul, delikat-ul, sare ( nu foarte multa pentru ca are si delikat-ul) si piper, omogenizam bine. Apoi pregatim faina prin care dam fiecare snitel in parte, iar in alta farfurie pezmetul.
Procedam in felul urmator: luam bucata de snitel batut bine o tavalim prin faina, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Procedam la fel cu restul de 7 snitele, apoi ne apucam sa le prajim.
Intr-o tigaie punem ulei la incins. Cand uleiul este bine incins, ne apucam sa prajim snitelele. Le lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe cealalta parte, le scoatem pe un servet care s aabsoarba surplusul de ulei.
Sa aveti pofta !