Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.
Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o rupem in doua.
Dupa 30 de minute punem si legumele si mai dam la cuptor inca 20-30 de minute.
Fasolea pastai,pentru ca nu mai incapea in tava,am fiert-o in apa si sare si am condimentat-o cu putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Cand e gata,lasati 10 minute inainte sa serviti.
Pofta buna!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola