Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 22 Sep 2013 | 3534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 - 800 gr carne de porc (pulpa)
  • condimente pentru carne de porc, dupa gust
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 1 lingura seminte de mac
  • faina alba, 4 linguri
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Splam carnea, o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.

Condimentam bucatile de carne pe ambele parti si le lasam cca 10 minute,intre timp preparam aluatul pentru pane.

Mixam cele 4 oua cu praful de copt, sarea, mararul verde tocat fin,macul. La final adaugam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta, adaugam ulei, trecem bucatile de carne prin amestecul de pane si le prajim pe ambele fete pana devin crocante si aramii.

Le scaotem din uleiul incins direct pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

22.09.2013, 12:15

Sa ratez eu asa ceva?Nuuuuuuu))am sosit

karla 1

22.09.2013, 13:09

foarte bune

Rocsi 1

22.09.2013, 14:52

Snitelele mult imi plac, dar rar mananc de cand cu renuntatul la prajeli

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc crocante