Snitel de pui - Becsi Szelet

de Mitinita in Pui, 14 Dec 2010 | 27949 vizualizari

 

Reteta mea contine secretul snitelor de pui.Provine de la o tanti din Ungaria emigrata in SUA, care a dus cu ea in mormant secretul,dar nepoatele ei (dragele de ele) i-au descoperit ingredientul minune:sucul de lamaie!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1-2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana faina
  • sare,piper
  • suc de lamaie,proaspat stors
  • amestecuri de ierburi sau condimente,sau usturoi pudra (optional,ptr a condimenta pesmetul)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui - Becsi Szelet:

Se feliaza si se bate pieptul de pui,dar numai pe o parte.
Adauga sau tavaleste bucatile in suc de lamaie.
Sareaza si pipereaza bucatile de pui si da-le prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Se prajeste si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui - Becsi Szelet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

giuliana 1

15.12.2010, 08:42

Mitinita 1

16.12.2010, 16:31

uite ce la secrete impartim noi! si baba cu secretu' l-a dus in mormant cu ea!
O sa incerc si cu pestele

adelaida56 1

03.04.2011, 07:38

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui