Cartofi noi copti cu pulpite de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Mai 2014 | 6022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 8 pulpite/copanele de pui
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei iute, rozmarin, busuioc si maghiran

Optional, pentru servire, sos de usturoi verde pentru care avem nevoie de:

  • 4-5 fire de usturoi verde,
  • 2 lingurite cu smantana,
  • o jumatate de lingurita cu ulei de masline,
  • 2-3 linguri cu apa
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti cu pulpite de pui:

Curatam cartofii cu ajutorul unui burete abraziv, ii asezam in vasul multicooker-ului (sau intr-un vas de cuptor), ii condimentam din plin si ii coacem la 180 de grade pentru 40 de minute, adaugand putin ulei. In paralel rumenim pulpitele si pregatim sosul de usturoi din ingredientele date (le-am pasat cu ajutorul tocatorului electric pana am obtinut o pasta omogena). Se servesc calde, cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu pulpite de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker