Snitel de porc cu parmezan

de Bya Ralu in Porc, 1 Sep 2012 | 6213 vizualizari

 

nu am mai mancat de ceva timp si chiar mi-era pofta!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de snitel de porc
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare,piper
  • 1 lingura parmezan ras
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu parmezan:

Snitelele de porc se bat cu ciocanul pentru carne si se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece20 minute sa patrunda condimentele.Se face un amestec subtire-grosut din 3 oua batute bine,si faina cat cuprinde,1 lingura plina de parmezan ras,asezonam cu sare si piper(daca faceti prea groasa pasta va trebuiesc mai multe oua).Se dau bucatiile de porc in pasta facuta si se pun la prajit in ulei cat sa fie suficient pentru a se prajii.Se scot pe prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasimeSe lasa la foc mic(altfel faceti bucataria praf de ulei):))!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi