Snitel crocant de curcan

de mihaelar63 in Curcan, 27 Sep 2012 | 7850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 100 gr faina alba
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura fulgi usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .

Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .

La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .

Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

TIPS-URI

1

Se servesc snitelele calde cu garnitura preferata sau cu legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:53

mmm... pot sa vin la masa?!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:41

Tare tare bun! Fulgii de porumb sunt geniali in reteta asta!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:06

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de iaurt