by Gaby
Taiem carnea felii si o condimentam cu sare si piper.
Incingem putin ulei intr-o tigaie si o prajim bine pe ambele parti. Scoatem carnea pe o farfurie, acoperim si lasam sa stea pana facem sosul.
Incingem intr-o tigaie uleiul impreuna cu apa si adaugam ceapa tocata marunt. Lasam cateva minute la inabusit. Adaugam apoi usturoiul taiat felii si stafidele tocate marunt si mai lasam cateva minute pe foc.
Adaugam apoi vinul si lasam sa fiarba pana se evapora. Adaugam apoi rosiile sau pasta de rosii, zaharul si condimentele.
Acoperim si lasam sa fiarba ~30 de minute, pana scade sosul.
Adaugam cele 2 linguri de smantana si amestecam. Punem si pieptul de curcan si potrivim de sare. Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi stingem focul si adaugam bucuiocul proaspat tocat marunt
Se serveste cald alaturi de garnitura preferata.
Multumesc mult Gaby :-*. A fost bun, bun de "ne-am lins pe degete" :)