Shakshuka cu rosii

de Lau in Mancaruri de legume, 8 Noi 2017 | 3751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 conserva de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • 3-4 oua
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shakshuka cu rosii:

Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, impreuna cu sare, adaugam usturoiul pisat, amestecam si lasam cca. 1 min, dupa care adaugam rosiile, zaharul, foaia de dafin, piper.

Acoperim si lasam pe foc sa fiarba cca. 10 min, amestecand din cand in cand.

Spargem ouale peste sos, adaugam sare si piper peste ele, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pana cand ouale sunt facute.

Luam tigaia de pe foc, adaugam cascavalul ras deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shakshuka cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]