Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 4200 vizualizari

 

Delicios si hranitor!

 

INGREDIENTE

  •  2 felii pâine toast
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • şuncă
  • caşcaval afumat
  • salată
  • roşii
  • castraveţi proaspeţi sau muraţi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat:

Prăjeşti feliile de pâine, apoi ungi una dintre ele cu crema de brânză. Pui salată, 2-3 felii de roşii, apoi caşcavalul afumat feliat subţire. Urmează o felie sau două de şuncă, încă o foaie de salată, castraveţii, câteva felii de roşii şi cealaltă felie de pâine.

Gata, ai văzut cât de simplu e?

 Cost/porţie: 2,5 Lei

Timp de preparare: max. 2 minute

 

TIPS-URI

1

 Crema de brânză cu usturoi dă gust foarte bun sendvişurilor şi înlocuieşte cu succes sosurile grele sau maionezele procesate?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)