Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 5286 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile cele mai frecvente pe care le iau la munca.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu graham
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca presata
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco:

Se taie sunca presata in feii si de asemeni cascavalul. Feliile de sunca presata sunt exact cat feliile de paine toast, iar cele de cascaval mai micute. pentru fiecare sendvis folosim doua felii de paine intre care asezam cate o felie de cascaval si una de sunca presata. Se introduce aparatul in priza conform instructiunilor, iar cand a declansat, semn ca s-a incalzit se aseaza sendvisurile, se inchide si se lasa in priza pana la o noua declansare, semn ca sunt gata. Eu mai las putin pentru ca imi plac mai crocante. le servesc unse cu un ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cald cu cascaval si parizer