Oua ochiuri in chifla Pave

de Panacris in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 3825 vizualizari

 

Un mic dejun fitos, cum descrie Gaby;) Multumesc Gaby, de idee. Data viitoare o sa incerc cu chifle mai mici:)) In schimb e satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • chifle pave 4 bucati,
  • oua 8 bucati,
  • salam Rustic 50 g,
  • branza feliata Delaco,
  • miez de lapte Delaco,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in chifla Pave:

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.
Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.
In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg  cate doua oua.
Se presara sare iodat  si piper proaspat macinat.
Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu strat ceramic,  lasandu-se la copt 15-20 minute.
Se scoot chiflele se adauga fasiile de salam si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. se scot din nou chiflele, se aseaza felii de btanza topota Delaco sau Miez de lapte dupa gustul fiecaruia, lasandu-se la copt ptr cca. 3 minute. Se servesc feirbinti alaturi de o cana de ceai, lapte sau cafea dupa gustul fiecaruia. Va asigur ca e un mic dejun satios, ce tine de foame pana la cina ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in chifla Pave" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)