Un desert fin, matasos, aromat, parfumat, delicat, ce te duce cu gandul la o noapte romantica de vara :)
Crema se prepara mixand ouale cu iaurtul, faina si vanilia. Totul se pune intr-un vas la foc mic pana se ingroasa ca o ciulama mai grosuta. Se tine in jur de zece sau 12 minute pe foc mic amestecand tot timpul sa nu se prinda. se da deoparte si se pun cubuletele de unt( cele 30 gr). Se lasa la racit.
Frisca se mixeaza un minut cu putina vanilie, si se adauga lingura cu lingura din compozita racita. Dam la rece la congelator pentru aproximativ doua ore. Din 15 in 15 minute scoatem si amestecam bine, nu lasam sa se formeze acele de gheata. Trebuie sa fie inghetata usor si in acelasi timp cremoasa. O puteti lasa daca va place semi-inghetata in jur de o ora si jumatate.
Sosul se face la blender din capsuni, zahar si vanilie.
Servim crema la pahar cu sos de capsuni si capsuni.
O serviti dupa placere si inspiratie :) e o minunatie :)