Scufite cu branza si verdeata

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2016 | 2801 vizualizari

 

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru mai mult sau mai putin festiv :)

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde;
  • o cutie branza cu smantana;
  • sare dupa gust;
  • cateva fire de patrunjel si marar;
  • pentru decor : cateva rosii cherry si un castravete.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scufite cu branza si verdeata:

Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau.

Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.

Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/05/scufite-cu-branza-si-verdeata.html 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scufite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Andra_Constantinescu 1

28.07.2016, 08:32

Bune!

Rocsi 1

28.07.2016, 21:23

Ancutsa 1

30.07.2016, 16:43

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu legume si peste