Scoici cu coriandru

de cristeena20 in Fructe de mare, 19 Mai 2014 | 4764 vizualizari

 

O gustare pentru iubitorii de fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici (congelate sau proaspete)
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper alb
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura de coriandru proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu coriandru:

Daca avem scoicile congelate le punem in apa rece chiar inainte de a le gati cu 5 minute , daca sunt proaspete le gatim imediat.

 Intr-o cratita punem la incins ulei d emalsine de buna claitate si adaugam usturoiul zdrobit doar cu lama cutitului. Adaugam scoicile , adaugam sare, piper alb si punem capacul. Saltam de cateva ori si tinem acoperit cca 3 minute . scoicile trebuie sa se deschida toate. Adaugam la final sucul de lamaie si dupa ce am stins focul adaugam si coriandrul proaspat tocat. 

 Au un gust deosebit si se mananca cu paine buna de casa si un vin alb sau verde rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

multumesc mult dragilor!!

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

xana, tin pumnii!!

anca_rm 1

20.05.2014, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de creveti si calmari