Creveti la grill

de xana in Fructe de mare, 12 Ian 2014 | 8644 vizualizari

 

Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creveti cu tot cu carapace
  • 5-6 catei de usturoi
  • 50 gr margarina
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 bucatica ardei iute uscat
  • sare groasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la grill:

Cu un cutit despicam crevetii (pe partea spatelui) apoi ii dam cu putina sare.

Incingem o tigaie grill apoi asezam crevetii pe rand, cu partea miezului in jos timp de 2 minute apoi ii intoarcem pe cealalta parte inca 2 minute, nu trebuie sa-i uscam prea tare. Se scot pe un platou, avand grija sa nu-i punem unul peste altul ca sa ne fie mai usor cand punem peste ei margarina.

Margarina si usturoiul pisat se pun pe baie de aburi pana aceasta se topeste. Se adauga ardeiul iute si sucul de lamaie. Amestecam bine si cu o lingura turnam peste creveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

xana 1

13.01.2014, 15:42

laura_n 1

13.01.2014, 20:17

sunt dementiali facuti asa! saliveez numai cat ma uit biig like!

xana 1

13.01.2014, 23:09

Multumesc, Laura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia