Schiacciata cu ulei de masline la tigaie

de adasev12 in Pizza, 26 Noi 2011 | 5242 vizualizari

COMENTARII (15)

Lau 1

26.11.2011, 10:01

servesc una

Bunica 1

26.11.2011, 10:17

Calda si buna pentru micul dejun!

gaby_gabytza 1

26.11.2011, 10:17

bune

MotanLaOale 1

26.11.2011, 10:18

trebuie sa fie buna

lia maria 1

26.11.2011, 10:26

buna si la tigae

Rocsi 1

26.11.2011, 10:43

vreau vreau

adasev12 1

26.11.2011, 11:08

sufletista, bunica, gabitza.....

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 11:17

ce bine arata

Cris2711 1

26.11.2011, 13:11

alinutzika 1

26.11.2011, 15:24

arata bine

MIUTA 1

26.11.2011, 20:31

adasev12 1

26.11.2011, 21:18

elena_daria, multumesc
cris....

adasev12 1

26.11.2011, 21:19

alinutzika, miuta...pup

mirela0911 1

27.11.2011, 13:08

sa-mi dai si mie sa vad cum e

adasev12 1

27.11.2011, 18:58

mirela, cu mare drag iti dau. e un fel de paine cu ulei, atat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami