Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb

de Gergiana S in Pui, 8 Feb 2014 | 36513 vizualizari

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

08.02.2014, 09:23

Asemenea reteta este pe gustul meu Delicios si rapid !!!

deyutzky 1

08.02.2014, 09:37

like!

babi5 1

08.02.2014, 10:54

MotanLaOale 1

08.02.2014, 11:15

portiadelumina 1

08.02.2014, 13:55

Hmm, acasă nu facem, dar la restaurant am mâncat. Bun!

Rocsi 1

08.02.2014, 21:58

Mmmm ce imi place

laura_n 1

10.02.2014, 18:01

si mie imi place! de ce ii spune scalopina?

Gergiana S 1

10.02.2014, 18:10

Laura, sincer nu stiu de ce ii zice scalopina...Eu asa am mancat-o prima data la restaurant acum multi ani pana sa incep sa o gatesc.Sub denumirea asta o stiu
Daca totusi stie cine sau o sa aflu intre timp te anunt

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"