Sărmăluţe de pui cu verdeaţă multă în foi de viţă

de ionix in Pui, 27 Mai 2010 | 8889 vizualizari

COMENTARII (26)

Rocsi 1

27.05.2010, 19:41

mama ce bune...sper k mi-ai oprit si mie k altfel te bat

ionix 1

27.05.2010, 19:44

mai, eu am aflat de la ceilalti ca-s bune... eu n-am mancat niciuna stii ca-n ultima perioada nu mananc pt ca n-am pofta de mancare sunt facute de acum vreo o saptamana si ceva... deci, nu mai am poti sa ma bati, daca poti

Rocsi 1

27.05.2010, 19:51

numai ce te bat stai sa vezi

Ina 1

27.05.2010, 19:53

eu manac 2-3 pana opresc focul Gust sa vad daca-s suficient de fierte ( ca sa nu zic ca de pofta...)

Ina 1

27.05.2010, 19:54

acum inteleg de ce vrei sa faci reteta mea de frunze

Rocsi 1

27.05.2010, 19:59

asa FAC si eu ina tot le incerc sa vad dak sunt fierte...si atunci knd sunt fierte dak nu mananc 1,2 nu sunt sanatoasa...atunci calde au un gust nemaipomenit

Roxana 1

27.05.2010, 19:59

nam mancat in foi de vita, dar tre sa fie bune

Ina 1

27.05.2010, 20:02

vai, Roxana, nu stii ce pierzi!!!!
si cu smantana sau iaurt gras deasupra....ummmm

ionix 1

27.05.2010, 20:03

fetelor, si eu le incerc dar am cobai de obicei il oblig pe sotul meu sa testeze mancarea @Ina... aham aham... de aia

ionix 1

27.05.2010, 20:04

@Roxana... eu zic sa-ncerci... exact cum zice Ina, nu stii ce pierzi hehe... sarmalele mele favorite sunt in foi de vita dar de post...

Rocsi 1

27.05.2010, 20:10

las k incepe postul d eluni si 4 saptamani mananci sarmale de post

ana 1

27.05.2010, 20:10

MMM bune ,bune!

ionix 1

27.05.2010, 20:12

@roxy... hmmm, asta pt cine tine tot postul eu mananc sarmale de post de Craciun eu sunt pe "invers" imi plac alea de post pt ca-s foarte slabe...

Rocsi 1

27.05.2010, 20:23

si mie imi plac enorm alea de post...acu knd am facut aveau asa multa care...as k mi-am luat putina umplutura deoparte si mi-am mai pus orez

ela 1

27.05.2010, 20:25

am venit si aici la masa,ca sa moara rocsi de nervi ca mananc mult

Brindusa 1

27.05.2010, 20:28

Ionix, neaparat sa mananci! Sun asaaa de buuuneee. Pui niste iaurt mai slab si nu mai ai probleme. Mie mi-e cam lene sa le invart, ca foaia de vita e asa de mica Da mananc de la cumnata mea.

Rocsi 1

27.05.2010, 20:29

nu mor de nervi ela...k nu sunt eu cea cu probleme de greutate....tu esti asa k...tu te enervezi k vezi pe altii cu silueta si tu ciuciu

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 20:30

O bunatate,ma topesc dupa sarmale.Bune si in foaie de vita,bune si in varza,mmmmmm ce pofta mi-ai facut.5 furculite si felicitari.

ela 1

27.05.2010, 20:31

cred ca trebuie sa ma apuc sa tin regim serios gata stau aici non-stop

ionix 1

27.05.2010, 20:33

@Ela... daca am manca numai online am fi supermodele toate

ionix 1

27.05.2010, 20:35

@Brindusa... am mai mancat inainte... dupa cele de pot le prefer pe astea cu pui... ideea e ca-n ultima perioada n-am pofta de mancare... de aia n-am mancat sarmale... iar vara eu mananc doar rosii cu branza dac-as avea o vaca si un camp cu rosii, as pleca din Bucuresti ah, cat despre invelit... uhu, mama ma ajuta la astea

ionix 1

27.05.2010, 20:35

mersic, Carmencitta!

auroravoicu 1

27.05.2010, 21:38

Desi voi nu ma cunoasteti inca,imi permit si eu sa fac un comentariu.Mi-ai facut o pofta...Cred ca maine le incerc si eu.Felicitari!

ionix 1

27.05.2010, 21:40

hey Aurora, ne cunoastem deja... gata! esti de-a noastra pai, spor la munca... sper sa-ti placa

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:58

bune rau, mai ales ca sunt si cu multa verdeata!!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de Pui