Sarmale in dovleac a la Pastorel Teodoreanu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 26 Dec 2011 | 9471 vizualizari

COMENTARII (26)

Cris2711 1

26.12.2011, 13:52

arata super

diaconta 1

26.12.2011, 14:52

ce deliciu

Mihaela11_jo 1

26.12.2011, 15:17

Minunate
Sarbatori Fericite!

alinutzika 1

26.12.2011, 16:18

cred ca au un gust grozav!

Panacris 1

26.12.2011, 16:21

Multumesc Cris, Dia, Mihaela si Alinuta!!!

Lorra 1

26.12.2011, 16:24

mmmm....arata tare interesant si sigur sunt si tare bune

RuxyRux 1

26.12.2011, 17:08

Mmmm geniala idee...arata grozav! Craciun Fericit!

Ina 1

26.12.2011, 17:19

Waw!!! E prima data cand vad reteta, dar arata minunat dovleacul ala copt Sigur au iesit niste sarmale ... Felicitari!

Ubulika 1

26.12.2011, 19:04

mentasirozmarin 1

26.12.2011, 19:31

excelenta ideea! Felicitari!!!!

mirela0911 1

26.12.2011, 19:49

Ce bine arata sarmalele in dovleac

lia maria 1

26.12.2011, 20:30

ce bine arata

Ionutza 1

26.12.2011, 20:51

Interesant.

Rocsi 1

26.12.2011, 20:54

waw waw waw....deosebite!!!

Sidy 1

27.12.2011, 07:21

Cat de bine poate sa arateeeeee
Sa ne spui cum au fost la gust....

brunetica 1

27.12.2011, 08:40

oau trebuie sa aibe un gust super bun

Panacris 1

27.12.2011, 09:32

Multumesc de aprecieri. Le/am reincalzit in cuptor, de data asta intr/o alta oala, stropite cu putina apa si ulei!!! Dovleacul s/a copt prea tare!
Cum v/am spus mai sus, daca va incumetati sa faceti astfel de sarmale, neaparat sa puneti dovleacul intr/un vas incapator!!!Gustul specific sarmalelor, cu o tenta de dovleac copt!!!
Miezul dovleacului il voi folosi sub forma de piure, garnitura la friptura!!!

Criss 1

27.12.2011, 11:56

Moama ce bine arata! N-am facut niciodata asa ceva insa cu siguranta as incerca.

MotanLaOale 1

27.12.2011, 16:30

bun bun

gaby_duceag 1

28.12.2011, 12:10

Astea DA! sarmalute!
bravo!

mamaieelena 1

04.01.2012, 09:35

super sarmale

diaconta 1

16.02.2012, 19:22

votat Cristina

Panacris 1

16.02.2012, 21:43

Multumesc!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 17:14

babi5 1

05.09.2013, 07:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu soric crocant