Saratele (facute la aparatul de waffe)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2011 | 12339 vizualizari

 

Da...la noi se mananca foarte mult saratelele...asa ca am cautat o noua reteta care sa ne placa ....

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
  • 250 gr unt
  • 2 oua
  • 400 ml iaurt / sana
  • 900 gr faina
  • 50 gr chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele (facute la aparatul de waffe):

1. Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras deasemenea ), iaurtul, ouale si chimenul.Amestecam totul bine pana la omogenizare, apoi adaugam faina, incorporand-o trepatat , pana obtinem un aluat nelipicios, dar u foarte compact.

2. Cu mainile date prin faina facem bilute de marimi aproximativ egale, din aluat.

3. Bilutele de aluat tb sa fie cam de marimea unei caise..

4. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si  se  coc bine bine...asta e tot!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele (facute la aparatul de waffe)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

13.10.2011, 20:50

place

alinutza1983 1

13.10.2011, 21:31

...veselie mare aici pe pagina la mine...uite sunt asa ocupata in ultima vreme, ca nu mai stau pe cat as vrea aici.


pe site...dar seara tot mai arunc eu o privire! ...hai sa ne revedem cu bine...cu cat mai multe retete~!

P.S : BEREA TOT EU O DAU ..CA DACA AM VENIT CU SARATELELE!

aziz 1

13.10.2011, 21:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen