Porumb copt

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2014 | 3527 vizualizari

 

Cand nu ai posibilitatea de a ii face pe jar , iti creezi conditiile :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Asezam o tava de copt (special conceputa in acest sens) direct pe flacara aragazului. 

Cand s-a incins suficient, asezam porumbul si pastram focul potrivit, pentru a evita arderea si uscarea excesiva a acestora.

Ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Manuta aceea mica, a facut toata treaba! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb copt