Sărățele de post

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 5568 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, gustos și totodată de post!

 

INGREDIENTE

  • foietaj de post Linco,
  • ketchup Univer,
  • mix de semințe( dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele de post:

Foietajul dezghețat, se taie fâșii, se unge cu puțin ulei de măsline,  ketchup-ul Univer, se distribuie pe foaia de foietaj, apoi se presară sarea iodată și mix-ul de seminte. Sărățelele se transefră pe tava tapetată cu foaie de pergament. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 15  minute la foc puternic, aproximativ 15 minute. Spor și poftă bună!

Pofta buna!:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Reteta-Video 1

12.03.2014, 14:59

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:11

super

simonacallas 1

13.03.2014, 13:08

Rapide, gustoase si de efect! Faptul ca sunt si de post vine ca un bonus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi si mazare