Saratele cu telemea

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 5781 vizualizari

 

Sunt niste saratele fragede pe care le puteti pastra mai mult timp in cutie de plastic, inchisa ermetic !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu untura
  • 1 pachet margarina Rama
  • 1 cana lapte
  • 1/2 plic drojdie
  • 100 gr.telemea
  • 1 galbenus
  • faina cat cuprinde
  • mac sau susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Frecam margarina spuma,adaugam untura,drojdia,laptele,sarea (dupa gust) si adaugam faina cat sa ne iasa un aluat elastic.

Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm. grosime,o ungem cu galbenus , presaram telemeaua rasa si mac. Taiem fasii de 10 cm lungime si 1 cm.latime. Putem decupa foaia cu diferite  forme ! Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.

Serviti alaturi de un pahar cu bere ! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si parizer