Figurine din foietaj cu cascaval

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 2866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj,
  • 250 gr cascaval,
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Figurine din foietaj cu cascaval:

Lasam foietajul la temperatura camerei, dupa ce este usor de modelat il intindem pe masa de lucru si il intindem foarte putin cu sucitorul apoi cu diferite forme decupam din aluat{ daca nu aveti forme puteti decupa cu un pahar mai mic sau cu o ceasca} lepunem intr-o tava tapetata cu hirtie de copt le ungem cu ouale batute bine apoi preseram cascaval ras pe fiecare. Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam pina se rumeneste frumos {pina se topeste cascavalul }. Cind sunt gata se lasa sa se racesca si se pot servi. Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune deasupra seminte de susan, mac, brinza dupa preferintele fiecaruia. Se servesc alaturi de o bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Figurine din foietaj cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval