Saratele cu ketchup si busuioc

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 4523 vizualizari

 

poftiti la rontanele.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 iaurt mic (natur)
  • 200 gr branza de burduf
  • 1 pachet mic de drojdie
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ketchup
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu ketchup si busuioc:

Amestecam margarina (la temperatura camerei) cu branza de burduf, iaurul si drojdia dizolvata cu o lingurita de zahar.

Adaugam busuioc uscat (eu am pus doua lingurite cu varf de frunze uscate si maruntite de busuioc). Incorporam faina, framantam pana nu se  mai lipeste aluatul de maini.

Lasam sa se odihneasca cca 15 min.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele cu pintenul, le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ketchup, presaram sare si busuioc uscat, apoi dam tava la copt  (cuptor preincalzit, temperatura de 180 grade) pana se rumenesc frumos (de la ketchup vor prinde o culoare aramie superba!).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ketchup si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă