Budinca de paine cu spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 4682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr spanac congelat(sau proaspat),
  • 4oua,
  • 1ardei capia,
  • 4 fire ceapa verde,
  • 200 gr muschi tiganesc(sau sunca),
  • 200 gr paine(eu am pus neagra),
  • 150 ml lapte,
  • 3 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu spanac:

Punem din timp spanacul la dezghetat.intr-o sita,il lasam sa scurga foarte bine.Daca este proaspat il oparim in apa fierbinte,il tocam si il punem la scurs.

Taiem painea bucati mai mari,muschiul il taiem cubulete,ceapa verde rondele si ardeiul cubulete.Punem intr-un vas mai mare si adaugam galbenusurile,laptele,sare si piper si omogenizam bine.

Adaugam si spanacul.

Separat batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam faina.Turnam compozitia peste cea de mai sus si omogenizam bine.

Ungem un vas termorezistent cu unt sau margarina,tapetam cu pesmet si punem in el budinca.Dam la cuptor circa 1 ora,pana este coapta budinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi boieresti