Budinca de paine cu spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr spanac congelat(sau proaspat),
  • 4oua,
  • 1ardei capia,
  • 4 fire ceapa verde,
  • 200 gr muschi tiganesc(sau sunca),
  • 200 gr paine(eu am pus neagra),
  • 150 ml lapte,
  • 3 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu spanac:

Punem din timp spanacul la dezghetat.intr-o sita,il lasam sa scurga foarte bine.Daca este proaspat il oparim in apa fierbinte,il tocam si il punem la scurs.

Taiem painea bucati mai mari,muschiul il taiem cubulete,ceapa verde rondele si ardeiul cubulete.Punem intr-un vas mai mare si adaugam galbenusurile,laptele,sare si piper si omogenizam bine.

Adaugam si spanacul.

Separat batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam faina.Turnam compozitia peste cea de mai sus si omogenizam bine.

Ungem un vas termorezistent cu unt sau margarina,tapetam cu pesmet si punem in el budinca.Dam la cuptor circa 1 ora,pana este coapta budinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si spanac