Tartine aperitiv

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2012 | 8168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine feliata,
  • unt,icre rosii si negre,
  • lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine aperitiv:

Pentru inceput se prajesc feliile de paine dupa care se ung cu unt si apoi se taie patrate.   

Peste patratelele de paine unse cu unt se aseaza icre rosii si negre. Separat se spala o lamaie, se feliaza, dupa care se taie bucatele si se aseaza peste fiecare patratel de paine cu icre.   

Se servesc ca aperitiv!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alba_zori 1

08.05.2012, 19:42

ce bune sant,am facut si eu odata mai demult,foarte foarte foarte bune si frumoase,tentatie mare si pentru copii

iry-gabriela 1

15.05.2012, 09:22

mihaelar63 1

22.06.2012, 22:56

Tentatie si pebtru cei mari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre de crap și hering