Saratele cu branza

de susu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 12850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa de oaie
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura de ierburi
  • susan
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

 Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara.

Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forma, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si simplu fasii normale.

Eu am umplut o parte din aluat la mijloc cu putin cascaval sau branza frecata cu unt, , am rulat-o si apoi am taiat felii. Se ung toate saratelele cu o pensula inmuiata in ou batut si se presara dupa gust mac, chimen sau susan.

Merg de minune cu un pahar de bere rece dar noi le-am papat alaturi de un sprit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

06.02.2010, 21:19

tentru ca imi place branza in orice as aseza-o si aceste saratelecred ca sunt grozave!

Bucataras 1

06.02.2010, 22:38

susu, s-a intors cartea de bucate

Bunica 1

06.02.2010, 22:48

Susu, sunt foarte bune si aspectoase saratelele tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de morcovi