Saratele

de amayrya in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 5585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana untura
  • 100 grame unt
  • 3 oua
  • branza dupa preferinte
  • putina drojdie
  • lapte
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele :

Peste faina se adauga o cana de untura, 2 oua, 100 grame unt, branza razuita ( eu am avut branza de oaie ) se adauga si drojdia dizolvata in putin lapte. Totul se amesteca si apoi se intinde se fac diferite forme, Se aseaza in tava. Saratelele se vor unge cu ou si apoi deasupra se adauga chimen. Se dau la cuptor in jur de 20 de minute in functie de cuptorul fiecaruia.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza telemea