Saratele

de cec in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 6640 vizualizari

 

Sunt 'uscate' si crocante si imi plac mult si se pare ca si copiilor le plac, e bataie pe ele

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • 1/2 cana untura
  • chimen (de data asta nu am pus canu am avut)
  • sare
  • cascaval
  • faina cat cuprinde pt a iesi un aluat care se intinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

se amesteca toate ingredientele, apoi se lasa la odihnit

Apoi se intinde o foie si se taie dupa preferinta

Se coc la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de oi si mac