Saramura de pui

de ralu_ca in Pui, 30 Noi 2014 | 24154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (copane, piept)
  • 1 rosie mare
  • 2 ardei grasi
  • 2 gogosari
  • 4 ardei copti-din congelator
  • 1 capatana usturoi
  • 2 ardei iuti
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ketchup
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Puiul l-am transat, spalat si l-am lasat sa se scurga. L-am prajit pe o parte si alta, pana s-a rumenit.

Intr-o oala am pus la fiert ceapa intreaga, morcovul taiat rondele, 4 catei de usturoi taiati fasii, sare si piper.

Rosia, gogosarii si ardeii iuti i-am copt la gratar, iar cand au fost gata am decojit si i-am taiat bucati mici. Am pus totul  intr-un castron, alaturi de 4 catei usturoi zdrobiti si ardeiul copt decongelat taiat bucati.

Carnea bine rumenita se pune intr-un vas termorezistent, turnam deasupra zeama si tot ce a fiert cu ea si pune si amestecul cu rosii de mai sus. Am adaugat si 2 linguri de ketchup si deasupra am tocat patrunjel verde.

Am introdus vasul la cuptor, mai intai acoperit cu o folie aluminiu (pentru 20 minute), apoi l-am lasat descoperit pana ce s-a rumenit frumos.

Am servit alaturi de mamaliguta.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sote de legume si garnitura de orez