Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver si a caserolei pentru marinare FoodSaver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!
Spălăm carnea şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.
O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam.
Dăm la rece pentru 30 de minute.
Frigem cotletele pe grătarul încins.
Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.
Dăm în câteva clocote.
Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.
Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.
Poftă bună!