O delicatete la ceas de seara pentru micuta mea care vrea altceva de mancare decat este.
Pieptul de pui l-am spalat si curatat.L-am taiat felii subtiri ca pentru snitele si le-am batut bine.Mi-au iesit 8 bucati de snitele.Intr-un vas de yena am pus 2 bucati de snitele unul langa altul,feliute taiate de cascaval,felii de sunca si felii de ardei kapia.Am pus capac alte doua snitele si am continuat la fel cu compozitia pana ultimul rand a ramas doua snitele.Peste ele am pus cascaval ras,unt ras si am presarat oregano.
Am dat vasul la cuptor la 200 de grade pana s-a rumenit deasupra.Pofta buna.
1
compozitia poate fii variata dupa preferinta fiecaruia.
2
untul poate fii inlocuit cu uleiul de masline.
3
snitelele trebuie sa fie subtiri ptr ca sa nu ramana crude la mijloc.
4
putem servi alaturi de ce garnitura dorim,piure de cartofi,de legume sau orez.