Cele mai frecvente gustari la noi sunt snitelele si sandwich-urile la aparat, asa ca m-am gandit sa fac o combinatie. Rezultatul nu a fost unul favorabil pentru mine deoarece a trebuit sa repet iar si iar pana am epuizat ingredientele din frigider :)
Nu voi trece o cantitate anume la ingrediente, dar voi explica la modul de preparare cat am folosit eu.
Am pornit prin a face cate un sandwich de fiecare, deci 4, sa vad daca le place.
Pe urma am mai facut un rand si inca unul si mai urma, dar nu mai aveam ingrediente.
Am feliat cascavalul, sunca presata mai subtire sa nu iasa sandwich-urile prea groase. Am pus doua felii de cascaval pentru ca acestea au fost mai mici decat cele de sunca presata. Feliile de sunca s-au incadrat perfect pe feliile de paine.
Am uns toate feliile din ingredientele folosite cu cate putina branza topita ca sa se lipeasca intre ele. Aranjarea a fost urmatoarea: paine, cascaval, sunca presata, cascaval, paine.
Restul de ingrediente: oua, mustar, lapte, sare, faina le-am amestecat si a rezultat compozitia de uns ca la snitele. Am uns foarte putin tigaia antiaderenta cu ulei, am pus-o la incins, am trecut sandwich-urile prin compozitia rezultata si le-am prajit pe ambele parti. Eu le-am mai taiat si in doua pentru a avea loc in tigaie.
Rezultatul: placut, mancat, repetat.
1
se poate folosi si pesmet pentru a deveni mai crocante.