Sandwich la cuptor

de rodicamaria in Sandvisuri, 28 Sep 2013 | 4412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine(patrate)
  • 200 g dovlecel ras
  • ceapa
  • 150 ml lapte
  • 4 oua
  • o lingurita marar tocat
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 50 g cascaval
  • 50 g branza fetta
  • 50 g pastrama pui
  • 1 lingura ulei
  • unt
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la cuptor:

Ceapa se caleste putin in ulei,apoi se adauga dovlecelul ras si stors si se caleste in continuare.Se lasa sa se raceasca si se adauga ardeiul kapia si mararul.Se portiveste gustul de sare si piper.

Se unge cu unt o tava antiaderenta si se aseaza 4 felii de paine.Apoi se intinde amestecul de dovlecel.Se presara cu branza fetta zdrobita cu furculita si cu pastrama de pui taiata cubulete.

Se aseaza apoi celelalte 4 felii de paine.Se presara cu cascaval si se toarna deasupra un amestec facut din ouale batte cu lapte.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar