Sandwich cu pui si sfecla

de Rocsi in Sandvisuri, 2 Feb 2018 | 2531 vizualizari

 

Stiu ca multa lume considera sandwich-urile ceva simplu, banal, dar eu nu cred asta. Cu cateva ingrediente poti obtine ceva grozav, ceva de te lingi pe degete, ceva ca ii face pe cei dragi sa zica wow! Da, un sandwich poate fi si wow, confirm asta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
    • 3 copanele de pui
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • ierburi aromatice
    • 1 catel de usturoi
    • 2 linguri de ulei
    Pentru sos:
    • 4 linguri de iaurt
    • 1 lingurita mustar
    • ierburi aromatice
    • sare
    • piper
    • 1 lingura parmezan ras
    Mai avem nevoie:
    • 1 sfecla mare fiarta
    • 3-4 ridichii
    • 2-3 foi de ceapa verde
    • 1 lingura parmezan ras
    • 2 mini baghete cu seminte
    • sare
    • 2 linguri de ulei
    • 1-2 linguri otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu pui si sfecla:

Puiul: Amestecati toate condimentele pentru pui cu uleiul si usturoiul curatat si taiat feliute. Copanelele le spalati, le stergeti cu niste servetele si le crestati bine, pana la os. Le adaugati in amestecul de condimente, le invartiti bine, le acoperiti si le dati jumatate de ora la frigider. Incingeti o tigaie grill, rumeniti bine puiul, pe toate partile. Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie, scoateti carnea de pe oase.

Sosul: Amestecati intr-un bol iaurtul, mustarul, ierburile aromatice si parmezanul ras. Adaugati sare si piper la sos, dupa gust. Sfecla o dati pe razatoarea mica. O amestecati cu uleiul, otetul balsamic si putina sare. Ridichiile le curatati de coaja, le taiati felii. Foile de ceapa verde le taiati rondele. Taiati partea de deasupra la cele doua mini baghete. Pe fiecare mini bagheta puneti sfecla, felii de ridichii, bucati de pui, apoi sos. Deasupra presarati ceapa verde si parmezan ras. Acum il puteti servi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu pui si sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam si cascaval