Sandwich cu oua si cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 5943 vizualizari

 

O reteta inspirata din "Femeia de azi". Mi-a placut foarte mult modul de prezentare, fapt ce m-a determinat sa recurg la punerea in practica. Reteta este personalizata.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de urmatoarele ingrediente (pentru doua persoane):
  • 3 oua
  • ardei iute
  • 4 felii de cascaval
  • 2 linguri cu faina
  • 150 g cas sarat
  • ulei pentru prajit
  • 2 felii de sunca presata
  • 5-6 cartofi de marime medie
  • condimente: sare, chili, piper
  • cateva fire de marar si frunze ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu oua si cartofi:

Curatam cartofii, ii trecem prin razatoare si ii lasam pentru cateva minute, intr-o sita,  sa se scurga. Adaugam apoi un ou, faina, casul ras, ardeiul feliat si condimente dupa gust, omogenizand compozitia. Formam apoi doua chiftelute pe care le punem la prajit, in uleiul incins, avand grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Peste fiecare chifteluta, (fierbinte), punem o felie de cascaval, sunca si cea de a doua felie de cascaval, peste care, vom aseza un ou ochi (la fel de fierbinte). Condimentam (daca mai este cazul) si ornam cu marar si ceapa verde tocate marunt.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

in loc de sunca presata putem folosi felii de kaiser prajit! este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu oua si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon