Sandwich cu mozzarella si parmezan

de InvatsaBucataresccom in Sandvisuri, 9 Noi 2014 | 4918 vizualizari

 

Am tot vazut intr-un serial care il urmaresc un sandwich cu branza, si era si foarte laudat si pentru ca in dimineata asta imi era foarte foame dar nu am avut chef sa gatesc ceva mai amplu am decis sa fac ceva asemanator.

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagheta
  • 1/2 bulgare mozzarella
  • 20g paremezan
  • 1/4 ardei capia
  • 3-4 roshii cherri sau 1 rosie mare dar sa fie coapta
  • 1/4 ceapa rosie
  • sare, piper,boia dulce si oregano uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu mozzarella si parmezan:

Se taie bagheta longitudinal, si pe o parte se pune parmezanul ras si deasupra mozzarella facuta bucatele, peste mozzarella punem boia si oregano. Punem bagheta intr-o tava cu hartie de copt si o bagam in cuptor pt 10 minute la 180 grade, sau pana se topeste branza.

Punem in sandwich ardeiul, rosiile si ceapa si asezonam cu sare si piper.  La final punem un pic ulei de masline pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu mozzarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata