Saleuri de urgenta

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 23630 vizualizari

 

Cand se anunta musafiri inopinati, aceasta reteta va scoate din impas!:D

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 1 pachet
  • ou 1 bucata
  • cascaval Delaco 50 g.,
  • sare iodata,
  • seminte de in.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de urgenta:

Foietajul dezghetat, se taie fasii, se unge cu ou batut, se presara cascaval ras deasupra, se presara sare iodata si seminte de in. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 15  minute la foc puternic, aproximativ 250 g.

Pofta buna!:D 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de urgenta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

cristina_s_world 1

11.10.2012, 11:07

Am facut de multe ori pateuri cu diverse umpluturi din aluat din asta, dar saleuri simple nu mi-a dat prin cap sa fac
Sarut mana pentru idee!

Alexandra Burz 1

16.01.2014, 21:30

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:36

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana