Aperitiv saleuri cu branza de vaci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 4219 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 ou;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 80 g unt;
  • 1 lingurita sare;
  • 4 g drojdie uscata.
  • 1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
  • Suplimentar: susan, mac.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu branza de vaci:

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.

Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.

Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta invartita