Aperitiv saleuri cu branza de vaci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 4287 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 ou;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 80 g unt;
  • 1 lingurita sare;
  • 4 g drojdie uscata.
  • 1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
  • Suplimentar: susan, mac.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu branza de vaci:

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.

Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.

Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec din ciuperci