Saleuri cu telemea si chimen

de Merisor in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 6840 vizualizari

 

Nu am facut fursecuri, dar am facut niste saleuri care vor merge la fix cu bere.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu branza
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu telemea si chimen:

Aluatul de foietaj cu branza l-am prezentat aici:

http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-telemea-in-aluat-39338.html 

Ce pot sa spun in plus ca am pus multa branza sarata data pe razatoare.

Dupa ce a stat la rece suficient aluatul, am intins foi de 1 cm grosime, le-am uns cu ou batut cu putina sare si am presarat chimen deasupra.

Am taiat fasii cam de 2/8 cm, le-am asezat in tava unsa si am copt 30 de minute la 180 grade.

Au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri