Dupa atata mancare cu carne si dulceturi va dau ceva de post!
Cartofii se spala,se pun intr-o oala cu apa la fiert.
ardeiu rosu si galben le scoatem semintele,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.
rosia o spalam,scoatem cotorul si o taiem bucati mai mari.
castravetele il curatam de coaja si il taiem felii rotunde.
cepele le curatam,le spalam si le taiem rondele.
intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si punem partea alba de la ceapa la inmuiat ,nu o prajim ci o dam la foc foarte mic ca sa fiarba nu sa se faca aurie.
toate aceste legume le punem intr-un bol.
cand cartofii sunt fierti ,se scurge apa si se lasa sa se racoreasca.
cand sunt reci,se curata de coaja,si se taie cuburi si se pun in bol.
peste se mai pun maslinele,piper,sare si otet dupa gust.
se amesteca usor cu o paleta de lemn si se serveste.