Chiftelute din ghebe

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 23 Noi 2012 | 14978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ghebe
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un morcov
  • usturoi
  • o felie de paine
  • faina alba
  • marar
  • pantrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ghebe:

Ghebele se pun la fiert 40 de minute. Dupa ce s-au fiert, le lasam la scurs sa se raceasca, dupa care le tocam prin masina de carne. Tot prin masina de carne dam si legumele, ceapa-cartofii-morcovul. Punem totul intr-un vas, adaugam usturoiul pisat si felia de paine care a fost inmuiata in apa si 2-3 linguri de faina alba. Urmeaza mararul si pantrunjelul. Dupa ce am amestecat bine toate ingredientele adaugam sare si piper dupa gust!

Chiftelutele le-am format cu ajutorul unei linguri: am luat cate o lingura din compozitie si am dat-o prin faina alba, dupa care le-am pus in ulei incins. Prajim pe o parte si pe alta si cand s-au prajit bine le scoatem pe un prosop de hartie, sa se scurga excesul de ulei!

Sunt gata de servit si gata de mancat!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de ciuperci cu leurda