O salata refreshing, cu incantatoare miresme, mai proaspata ca primavara. Cred ca as fi putut foarte bine s-o denumesc Salata Primavera si Exotica in acelasi timp pentru ca include ingrediente exotice precum avocado, mango, quinoa si baby salad. Wonderful! As putea sa traiesc cel putin 100 de zile numai cu salata, daca toate ar cuprinde ingrediente hranitoare, diversificate si unde mai pui ca sunt extrem de usoare de preparat. Arunci intr-un bol tot ce-ti trece prin cap si tot ce ai prin camara/frigider, si cu putina imaginatie poti obtine o salata creativa, apetisanta si savuroasa.
Mango si avocado se curata de coaja si se taie cubulete. Salata se spala si se sterge cu un servet. Intr-o farfurie adanca se aseaza mango taiata cubulete, avocado care se poate taia si feliute subtiri, se adauga si feliile de pancetta taiate in trei-patru bucatele, salata si la final se presara totul cu quinoa. Rodia se taie in doua si se presara cateva seminte peste salata insa cu grija sa nu stropiti totul in jur. De aceea, recomandabil ar fi sa executati procesul de indepartare a semintelor in chiuveta, intr-un bol. Optional se poate stoarce si un lime peste salata. La final, se presara cu seminte de in si de susan.