Salata de vinete cu maioneza

de Rocsi in Salate, 3 Iul 2010 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • sare
  • rosii
  • castraveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu maioneza:

Vinetele se coc pe o tabla pe aragaza(sau in cuptor in tava,sau pe un grill ce aveti la indemana).

se coc bine,dar aveti grija sa nu le ardeti.

cand sunt coapte,se pun pe un tocator de lemn la racorit.

cand sunt reci le decojiti,si le puneti la scurs,intr-o sita si dedesupt un castronel.

cand sunt scurse bine se toaca marunt fie cu un cutit,fie cu blenderul.

se prepara maioneza.

se pune un ou la fiert,si se fierbe pana ce acesta este tare.

oul fiert si racit i se scoate galbenusul.

acesta se da pe razatoarea mica.

peste se mai pune galbenusul crud,o lingura de mustar,se amesteca bine,se pune ulei treptat iar mai la urma se pune putina zeama de lamaie.

vinetele se amesteca cu maioneza,se da gust cu sare .

se pune pe felii de paine si se orneaza cu felii de rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza