Salata de vinete cu leurda si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2014 | 4136 vizualizari

 

am fost inspirata de la Motanel :) nu mai mancasem leurda niciodata ,dar spre surprinderea mea au iesit bune :)

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 fir de ceapa verde
  • cateva frunze de leurda
  • 3-4 linguri de maioneza facuta in casa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu leurda si maioneza:

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.

Se intorc pe toate partiile pana cand sunt facute.

Se curata de coaja si se lasa la scurs 10-15 minute.

Ceapa rosie se toaca marunt,se pun si vinetele scurse,frunzele de leurda taiate fasii si se dau prin robotul de bucatarie pana devine totul o pasta.

Ceapa verde am pus-o la sfarsit cand am adaugat si maioneza,dar se poate adauga in robotul de bucatarie cu toate ingredientele.

Se da circa 20 minute la frigider,dupa care se poate servi.

TIPS-URI

1

se serveste pe paine prajita cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu leurda si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza