Salata de pastai cu pastrama si maioneza

de MotanLaOale in Salate, 24 Iul 2014 | 19758 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 200g pastrama de porc
  • 300g pastai (fasole verde)
  • 1 ou
  • 150ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 4 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pastai cu pastrama si maioneza:

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.

Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.

Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.

Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.

Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se lasa la frigider cel putin 30 minute.

Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si verdeata tocata daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată de fasole verde şi ciuperci cu dressing de muştar