Salata de oua cu macrou afumat

de MotanLaOale in Salate, 11 Ian 2011 | 6134 vizualizari

 

Inspirat de RuxyRux numai ca somonul meu s-a transformat in macrou. A rezultat o salata foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g macrou afumat
  • 6 oua
  • 2-3 cepe rosii
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite de mustar
  • 300 g ulei
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua cu macrou afumat:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, se curata si se toaca marunt.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati mici.

Ceapa rosie se curata si se taie julien.

Pentru maioneza se mixeaza galbenusurile, mustarul,sarea si uleiul cu mixerul pe viteza maxima. la sfarsit se adauga si zeama de lamaie dupa gust.

Toate ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza.

Se poate orna dupa dorinta si talent cu castraveti acri, gogosari acri, masline, verdeata si altele.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata libaneza Tabouleh