Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza

de alinutzika in Salate, 16 Iul 2011 | 13282 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 oua fierte + 1 ou crud (pt maioneza)
  • 300 ml ulei (aprox.)
  • 1 lingurita mustar
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza:


Se pune o oala mare cu apa la fiert. Se spala pastaile taiate in bucatele in apa rece, apoi se oparesc in apa fierbinte( o parte din apa care e pe foc deja), apoi se pun la fiert in apa fierbinte ramasa. Se face o maioneza din galbenusurile fierte + cel crud +  ulei + mustar. Cand e gata, se adauga smantana si usturoiul tocat.
Pastaile fierte se storc bine de apa si se toaca cu robotul. Se lasa la racit. Reci, se amesteca cu maioneza, apoi se condimenteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata italiana cu creveti si parmezan